Меню Затваряне

„Хоум сървиз“ ще превърне вашия вход или жилищен блок в Образцов дом

Помните ли онези симпатични малки табелки „Образцов дом“, окачени на входните врати на красиво подредени и поддържани  къщи и кооперации по градове и села у нас?

Мечтаете ли, искате ли днес да живеете в подобна обстановка?

Тогава потърсете експертите от „Хоум сървиз“, специализирани в управление на етажни собствености в Разград в качеството си на професионален домоуправител. Услугата „Хоум сървиз“ е част от „Итербизнес лийгъл кънсалт“ ЕООД, регистрирано в Разград.

Проблемите на етажната собственост са многобройни  и от различно естество – административни, финансови, технически, юридически. Професионалният домоуправител от „Хоум сървиз“ е напълно безпристрастен, но в постоянни делови  контакти със собствениците и наемателите в сградата.

От „Хоум сървиз“ предоставят цялостно решение, както и пакети услуги за уютно и комфортно ползване на общите жилищни части, при това с прецизното им управление и представяне пред общинската и държавна администрация.

Професионалният домоуправител изпълнява стриктно всички решения на Общото събрание на етажната собственост. А това пести време, пари и стрес на собствениците на сградата. С крайна цел – нормални междусъседски отношения. С редовно събирани ежемесечни такси, безупречно водена документация и без неглижиране на казуси, пред които са изправени жевеещите на конкретния адрес. В приветлив вход със здрава и заключваща се врата, чисти прозорци по стълбището, работещ асансьор, покрив без течове. И всички обитатели – собственици и наематели, да са съпричастни към това…

Ред е на табелката „Образцов дом“.

Преди това са нужни само още две неща: решение на Общото събрание на етажната собственост и обаждане на тел: 0878/661 487 – Милена Иванова и 0897/970 575 – Маргарита Иванова. Кантората е на адрес: Разград, ул. Марица“ 1, административна част.

 

/Публикация в e-razgrad.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Хоум Сървиз - ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ Разрешете известията, за да можете своевременно да получавате информация за нови публикации.
Dismiss
Allow Notifications