Меню Затваряне

ГОДИШНИ ДОКЛАДИ И ОТЧЕТИ

На вниманието на собствениците на ЕС с адрес: град Разград, ЖК „Васил Левски“ № 7, вход „А“ (блок Янтра)
ЕС с адрес: град Разград, ЖК „Васил Левски“ № 5, вход „А“ (блок Бяло море)
ЕС с адрес: град Разград, бул. „Бели Лом“ № 62, вход „В“
ЕС с адрес: град Разград, ул. „Хайдут Сидер“, вход „Е“ (блок Чавдар)
Уважаеми собственици,
Уведомяваме ви, че докладите за дейността на професионалния домоуправител, заедно с отчетите за събраните и разходвани средства за последния едногодишен отчетен период са изготвени и са на разположение на собствениците в електронен вид на интернет информационната платформа, достъпът до която е възможен през „ВХОД ЗА КЛИЕНТИ“. Входът се осъществява чрез потребителското име „homeservice“ и въвеждането на индивидуална парола, която можете да получите в офиса на професионалния домоуправител.
Хартиено копие от доклада със заверка „Вярно с оригинала“ може да бъде получено в офиса на професионалния домоуправител, срещу заплащане на разхода за извършенета копирна услуга.
Отчетите ще бъдат представени за приемане и одобрение от Общите събрания, които ще бъдат насрочени веднага след отмяна на извънредното положение и свързаните с него карантинни мерки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Хоум Сървиз - ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ Разрешете известията, за да можете своевременно да получавате информация за нови публикации.
Dismiss
Allow Notifications