Меню Затваряне

До ЕС „ЗАВЕТ“ – ремонт покрив

УВАЖАЕМИ СОБСТВЕНИЦИ!

 На 20 октомври 2021 година стартира планирания основен ремонт на покрива. В тази връзка е възможно по време на ремонта да има завишени нива на шум и замърсяване в общите части, за което молим да проявите разбиране и търпимост.

Професионалният домоуправител поднася своите благодарности на всички, които направиха в срок дължимите плащания, свързани с ремонта на покрива съобразно взетото от Общото събрание Решение от 27.05.2021 година.

На всички останали напомняме, че срокът за плащане на вноските за ремонта на покрива изтече на 30.09.2021 година, като ги приканваме най-късно до 31.10.2021 година да погасят задълженията си към ЕС.

Уведомяваме всички длъжници, че считано от 01 ноември 2021 година професионалният домоуправител ще пристъпи съдебно установяване и събиране на вземанията, с цел опазване на имуществените интереси на етажната собственост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Хоум Сървиз - ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ Разрешете известията, за да можете своевременно да получавате информация за нови публикации.
Dismiss
Allow Notifications