Меню Затваряне

Ремонт асансьор блок Дунав

Уважаеми собственици, 

Съгласно взето на 15.02.2023 година Решение от Общото събрание на собствениците (ОСС), предстои извършване на ремонт на асансьорното съоръжение, изразяващ се в подмяна на табло за управление.
Ремонтът ще се извърши по предложения вариант 2 от Оферта изх.№ 216/29.06.2022 година, представена от „Прогресив Лифт“ ЕООД град Варна, която оферта беше обсъдена и приета на събранието.
По повод зачестилите запитвания относно началото на ремонта ви уведомяваме, че днес 05.07.2023 година, е воден разговор с фирмата, в хода на който ни беше съобщено, че таблото е изработено, като към момента се очаква доставка от Италия на флексирния кабел. След като кабелът бъде получен ще се уточни и датата на монтажа.
Използваме случая да напомним на всички, че крайният срок за заплащане на дължимите вноски за ремонт на асансьора изтече на 31.05.2023 година. Ето защо молим тези от вас, които все още не са извърши плащанията да сторят това най-късно до края на месец юли-2023 година.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Хоум Сървиз - ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ Разрешете известията, за да можете своевременно да получавате информация за нови публикации.
Dismiss
Allow Notifications